miércoles, 19 de noviembre de 2008

El teu navegador és una galeria d'art?

El mailing o e-mail marketing el coneixem com l'ús del correu electrònic per realitzar accions de marketing. Però aquesta definició queda borrosa i barrejada amb l'Spam quan es parla de la mala pràctica amb les bases de dades de consumidors. Sovint, rebem e-mails que en teoria és mailing (preconsentits per nosaltres mateixos) però d'informació que mai hem sol.licitat. Aquest abús de les dades personals fa que els internautes desitjem "amagar" o desviar la publicitat cap un altre cantó. I aquesta idea m'ha inspirat una altre idea (segur que sobradament coneguda per molts); perquè no fer una mena de programa o aplicació que transformés la publicitat (banners per exemple) per altres imatges que ens agradéssin? Sé que és una contradicció per a la nostra futura professió, però, bé, la idea m'agrada. És bonica.

He buscat si això existia i evidentment, existeix (hi ha tantes ments pensants al món). Es tracta de ADD-ART és un extensió del Firefox que s'instal.la al teu ordinador i reemplaça les imatges publicitàries de les webs per ART (o projectes artístics amateurs). És a dir, transforma al teu navegador amb un galeria d'art. A la seva web (http://www.add-art.org/) pots trobar-hi informació sobre els artistes (els quals van canviant cada dues setmanes).


I ara pensava, si el teu navegador és una galeria d'art, el teu correu (ple de mailing i spam) podria arribar a ser un... MUSEU!Oh lá lá.

1 comentario:

Laia dijo...

és ben bé que ho inventen tot eh, està bé aquesta aplicació però no sé si m'agrada gaire que ens anulin d'aquesta manera, ens passem hores pensant un projecte, que sigui atractiu, agradable, interactiu, i tal i tal,un munt d'hores i total perquè posin un quadre de van gogh a sobre? no sé, no sé