jueves, 9 de octubre de 2008

M'acompanyes a buscar el pa?

No sé massa sobre videojocs, per això he intentat documentar-me visitant diferents webs. N'hi ha hagut una que m'ha cridat veritablement l'atenció, ja veureu perquè. Es tracta d'un joc de Cordero TV. Ve a ser amb la mateixa base del "Winky Dink and You", és a dir, has de dirigir a un personatge. Però ja veureu amb algunes grans diferències. És un producte espanyol i s'anomena Tube-Aventures. Va ser creat per Víctor Losa l'any 2007 i és molt novedós ja que és el primer joc interactiu en vídeo que opera a través del Youtube. Avui ja compta amb dues temporades.
La història la protagonitza un jove, l'Eusebio, que ha perdut la memòria i que necessita anar al forn de pa(Quin gran argument, això promet). L'usuari l'ha d'anar guiant, de manera que hi ha quatre finals possibles. Un joc amb un toc d'humor, alguns podrien dir una mica "cutre" però bé, és curiós.
Us convido a mirar el vídeo de la presentació i a jugar una mica amb aquest joc tant... diferent.

1 comentario:

Laia dijo...

és graciós el senyor eusebi buscant la fleca, a mi a vegades també em passa això de no saber cap on anar, saps? l'any passat amb la núria voliem fer una mena d'història aií interactiva amb plató, era per la campanya de google, res una anada d'olla ^^
PD: http://jonoparloenbinari.blogspot.com/